„Sky above me. Earth below me. Fire within me.”

 

Bine ai venit in casa mea, numele meu este Andreea Tomuleasa, Specialist in Coaching , Consultant NLP, Instructor Yoga, si o persoana pregatita, nerabdatoare si dornica de a impartasi si a darui experienta sa.

In calatoria mea pana in momentul prezent am inteles ca vulnerabilitatea si deschiderea sufleteasca ne aduc mai aproape unii fata de altii si fata de noi insine si ne ajuta sa ne descoperim intr-un mod autentic. Am invatat ce este curajul de a te dezbraca sufleteste in fata unui om si ca a trai sincer si autentic este singurul mod in care vreau sa traiesc. Calatoria catre cine sunt azi a fost un proces de transformare …. in care a fost necesar sa ma caut cu asumare in interior ,sa fiu impacata cu ceea ce am gasit si sa ma accept pe mine in totalitate , a fost nevoie sa imi accept fiecare perioada prin care am trecut si mai ales acelea in care am suferit, am facut pace cu suferinta , am trait-o si am lasat-o sa-si faca linistita rolul pe care il avea in transformarea mea interioara. Am fost nevoita sa invat ce inseamna rabdarea, sa inteleg ca toate au un rost si ca toate au un timp al lor si ca nu puteam grabi procesul.

A fost nevoie sa imi infrunt cele mai mari temeri si sa fac pace cu parerile celorlati despre mine. Am renuntat la imaginea despre cine sau cum credeam ca trebuie sa fiu , am incetat sa ma mai judec si am invatat sa fiu mai blanda si intelegatoare cu mine.
Am invatat sa imi accept slabiciunile si sa le las sa ma invete, m-am eliberat de multe atasamnte pe care le aveam si am descoperit ca toate miracolele sunt deja aici si acum.

Desi aceasta calatorie interioara continua , acum nu mai exista o lupta pentru a demonstra cuiva ceva, nu mai exista compromisuri , minciuni sau tendinta de a controla pe cineva . Nu detinem pe nimeni. Mi-am regasit libertatea de a fi eu insumi , traiesc frumos si autentic fara ca linistea mea interioara sa mai fie dependenta de ceva exterior mie.

Ce pot face pentru tine? Te pot ghida in calatoria ta interioara , folosind tehnicile invatate si experimentate de mine astfel incat sa te redescoperi si sa alegi sa traiesti si tu intr-un mod liber si autentic.

 

Trimite-mi un mesaj

 

Nume (obligatoriu)

Telefon

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj