Tag Archives Yoga

Yoga for Chakra Activation & Kundalini Meditation

de

Numele meu este Andreea Tomuleasa sunt Instructor Yoga Adulti&Copii Specialist în Coaching,Terapeut Thai Masaj, Nutriționist și te invit alături de mine, miercuri 27.02.2019 , între orele 09.00-10.30, 18.45-20.15, 20.30-22.00  să meditezi, să dansezi, să celebrezi  viața, să te relaxezi, să te exprimi, să simți , să fii tu însuți. Este o intalnire 100% practica  în care ai ocazia să experimentezi o stare interioară de bine.

Clasa Hatha Yoga- Eliberarea Tensiunilor Musculare din Zona Spatelui

de

Yoga este o filozofie a vointei, o stiinta si un stil de viata.

Yoga inseamna un stil de viata echilibrat si armonios care ne invata sa experimentam iertarea, acceptarea, compasiunea si iubirea , ne confera libertatea interioara si constientizarea faptului ca totul este posibil.

Practica Yoga inseamana disciplinarea corpului, mintii, emotiilor si a vointei, ne invata sa ne cunoastem si sa ne folosim propriul nostru corp. Este o tehnica perfecta pentru a preveni bolile fizice si mentale, pentru a proteja corpul si pentru a dezvolta increderea in sine.

Tabăra Yoga&Wellbeing Fundata 16-19 August – “Corpul tău îți vorbește – Ascultă-l”

de

Majoritatea dintre noi și-au dedicat întraga viață dezvoltării minții raționale și astfel ne-am programat intelectul să pună la îndoială și chiar să respingă latura noastră intuitivă, mai mult ne-am îndepărtat de copilul nostru interior, acea parte din noi, ascunsă adânc în suflet. Cu toții avem sentimente intuitive tot timpul, dar mulți le ignorăm, le respingem sau le contrazicem. De multe ori o facem inconștient încât nu realizăm că o voce interioară, profundă, încearcă să ne atragă atenția.

Release Stess By Yoga&Dinamic Kundalini Meditation-Sambata 12.05.2018

de

Numele meu este Andreea Tomuleasa sunt Instructor Yoga, Specialist în Coaching,Terapeut NLP, Nutriționist și te invit alături de mine, sâmbătă 12.05.2018, între orele 10.30-13.30, să meditezi, să dansezi, să celebrezi viața, să te relaxezi, să te exprimi, să simți , să fii tu însuți. Este un atelier 100% practic în care ai ocazia să experimentezi o stare interioară de bine.