Hatha Yoga for Lombar Spine & Ujjay Breath

de

 

De ce să participi la o clasa de Yoga?

Pentru că practica Yoga înseamana disciplinarea corpului, minții, emoțiilor și a voinței, ne învață să ne cunoaștem și să ne folosim propriul nostru corp. Este o tehnică perfectă pentru a preveni bolile fizice și mentale, pentru a proteja corpul și pentru a dezvolta încrederea în sine.

Clasele de Yoga pe care le facilitez sunt pentru oricine, indiferent de vârstă ,mobilitate ,condiție fizică iar tehnicile și abordarea posturilor te vor ajuta să dobandesti un echilibru exterior și interior permanent.

Pentru că coloana lombară face conexiunea dintre partea de sus și cea de jos a corpului ea suportă majoritatea greutății corporale. Datorită stilui de viață dezechilibrat și a ignoranței față de propriul corp cele mai multe simptome de durere din zona lombară sunt cauzate de o dezaliniere a oaselor pelviene sau a vertebrelor, aceste simptome intensificându-se din cauza mușchilor tensionați și infexibili și a stresului.

Clasa pe care ți-o propun se focusează pe eliberearea tensiunilor din zona coloanei lombare, zona sacrumului și a coccisului, pe corectarea posturii, pe destresarea și calmarea sistemului nervos și pe importanta conștientizării  momentului prezent prin respirație conștientă folosind tehnica pranayama ujjay.

 

Unde? Când? Cum?

 Locație:

Studio EnjoyLifeYoga, Str Dezrobirii Nr.9,  Et. 2, camera 15 , București, Sector 6 ( 200m Metrou Piața Gorjului)

Perioada:      

Luni  25 Februarie 2019 / ora 09.00-10.15 / 19.00 – 20.15 / 20.30 – 21.45

 Preț

40 lei /  1 sedinta

140 lei / 4 sedinte

200 lei / 8 sedinte

 

Formular Înscriere

Nume (obligatoriu)

Telefon

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

1

Nu sunt comentarii

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *