„Respirația este Viață”-Curs Online de Respirație&Meditație

de

Te simți obosit, îngrijorat sau stresat?  Ai prea multe task-uri de realizat? Simți că timpul și implicit viața trece mult prea repede pe lângă tine, că nu mai ai timp pentru nimic?

Atunci oprește-te și RESPIRĂ!

Cu toţii ştim că respiraţia este funcţia cea mai importantă a organismului, dar oare câţi dintre noi ţinem cont de acest aspect?

Studiile arata ca aproape 90% din persoane  respiră superficial și prin urmare insuficient!

Consecinţele?

 • O acumulare considerabilă de deşeuri gazoase care rămân în organism intoxicându-l puţin câte puţin, dar continuu
 • Sub-oxigenarea sau cu alte cuvinte, o asfixiere parţială și lentă
 •  Sub-utilizarea diafragmei duce la pierderea forței ei, forțează alți mușchi să lucreze în locul ei și poate determina întreg corpul să compenseze lipsa ei, astfel apar durerile de spate, pe care majoritatea persoanleor le pun, în mod greșit pe seama unor activități asociate eronat
 • Sistemul digestiv suportă consecinţe deoarece oxigenul ne este numai hrană pentru celule noastre ci favorizează în egală măsură și asimilarea corectă a alimentelor. Concluzia este: “dacă respirăm incorect, digerăm incomplet
 • Circulaţia sîngelui este mai lentă, ceea ce duce la o mai slabă oxigenare a organelor şi a ţesuturilor. Rezultatul: oboseală şi stres, metabolism lent, imunitate scăzută, risc ridicat de îmbolnăvire, etc.
 • Respirația influențează sistemul nervos autonom care controlează secreția de adrenalină, tiroxină și alți hormoni cu rol important în generarea stărilor emoționale. Studii de specialitate au arătat că o respirație incorectă produce anxietate, iritabilitate și tensiune interioară.
 • O respirație deficitară, haotică, impacteaza performanța majorității sistemelor din corp în special sistemului cardiovascular, nervos, respirator, digestiv și imunitar

 învățăm să respirăm corect ne poate ajuta să ne relaxăm atât fizic, mental cât și emoțional, îmbunătățește somnul, performanța fizică și la modul general starea de sănătate și echilibru personal.

Studiile au arătat că cursurile de respirație reduce stresul, vindecă sforăitul, ameliorează intensitatea atacurilor de panică, fobiilor, crizelor asmatice, precum și sprijină în curele de detoxifiere de nicotină, alcool, droguri, mâncare, jocuri noroc.

Cred în putera afirmației că ” niciodată nu este prea târziu” de aceea am creat Cursul de Respirație Conștientă, pentru toți cei care își doresc o schimbare valoroasă în viața lor.

Vei fi ghidat zilnic pentru 30 zile prin experiențe ce te vor ajuta să te destresezi  și să te eliberezi la toate nivelele ființei tale, fizic, mental, emoțional și spiritual.

Vei învața cum propriul tău ritm și mod de a respira îți influențează viața.

Vom lucra cu intenții pentru a creea o schimbare în viața noastră.

Vei conștientiza cum emoțiile rămân blocate în corp până la nivel celular și cum sistemul nervos și respirația răspund la traume.

Vei experimenta diferența dintre  “modul de a gândi” versus  “modul de a simți” și vei învața tehnici diferite pentru a-ți întări abilitatea de a-ți păstra atenția în interior, în inima și de a discerne în profunzimea nivelelor emoționale.

După cele 30 zile vei continua propria călătorie cu unelte puternice și valoroase.

 

Beneficiile tehnicilor de respirație

 • Benefice în tratarea numeroaselor dezechilibre și boli. De la probleme ale pielii, astm, stres, probleme legate de digestie, insomnie și până la tratatrea sau susținerea bolnavilor de cancer.
 •  Înbunătățește și întărește  funcționarea sistemului cardiovascular, nervos, respirator, digestive, imunitar.
 • Prin-o respirație corectă începem să controlăm, deschidem și relaxăm mintea.
 • Ne ajută să ardem excesul de grăsimi și toxine din corp
 • Practicând o respirație completă în fiecare zi vom rămâne focusati și conștienți pe momentul prezent “ pe ceea ce este”

 

 

Decide, Acționează și Crează-ți propriul ritm și doar așa magia vieții te poate susține în călătoria ta. Acceptă invitația mea și hai să experimentezi verbul “ a simți” în toate formele sale.

 

Program Curs:

 • Durata cursului este de 30 zile , 13 aprilie-13 mai
 •  30 video-uri zilnice cu tehnici practice de respratie & meditatie
 • Suport & ghidare online, individual și de grup

 Contribuție:

 • 150 lei

 

Formular Înscriere

Nume (obligatoriu)

Telefon

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

 

1

Nu sunt comentarii

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *