Sunrise Glamping Retreat Yoga&Mindufull Meditation

de

Majoritatea dintre noi și-au dedicat întraga viață dezvoltării minții raționale și astfel ne-am programat intelectul să pună la îndoială și chiar să respingă latura noastră intuitivă, mai mult ne-am îndepărtat de copilul nostru interior, acea parte din noi, ascunsă adânc în suflet. Cu toții avem sentimente intuitive tot timpul, dar mulți le ignorăm, le respingem sau le contrazicem. De multe ori o facem inconștient încât nu realizăm că o voce interioară, profundă, încearcă să ne atragă atenția.

Mulți dintre noi trăiesc superficial; respirăm superficial, ne tratăm corpul superficial, mâncăm superficial, gândim superficial, socializăm superficial, zi de zi purtăm măști pentru a ne ascunde fricile, frustrările, temerile, rănile emotinale, nevoile, slăbiciunile, calitățile, defectele, etc.

Eu personal cred în transformare, cred că prin decizie, actiune, angajament, asumare, muncă intensivă, perseverență poți vindeca răni interioare, poți curata corpul de toxine la nivel fizic și emoțional, poți învața cum să exprimi iubirea față de propria persoană si de cei din jur, poți antrena mintea să devină aliatul tău, poți învața să trăiești în prezent și să înțelegi că ești ceea ce gândești, simți și mănânci.

Este un retreat dedicat celor care vor să învețe să investească într-un stil de viață echilibrat. Este un retreat intens și intesiv în care eu Andreea Tomuleasa instructor acrediat Yoga adulti&copii, life coach pentru corp, minte si suflet, terapeut thai masaj si consultant nutritionist, voi fi ghidul tău în cele 3 zile pe care le vom petrece împreună. Îți voi fi alături în procesul tău transformational printr-un program bine ales si structurat, bazat pe  experiențe personale si profesionale.

 

De ce să faci această alegere?

Pentru că ți-am pregătit un mediu relaxant unde vei învața tehnici care te vor ajuta în situații reale din viața ta, unde vei câștiga cunoaștere despre cum să-ți reactivezi corpul și cum să îți gestionezi emoțiile, cum să ierți și să te ierți, cum să te iubești pe tine însuți  și cum să ii iubești și să-i accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt ei.

Pentru că alături de mine vei învața să îți creezi propriul spațiu și să faci primii pași către calea cunoașterii de sine. În acest spațiu vei avea timp să îți evaluezi viața, cine ești și ce anume îți aduce mulțumire,sănătate și fericire, vei alfa cum poți deveni mai încrezător și inspirat pentru a aduce o schimbare în viața ta, îți vei recăpăta forța și echilibrul interior și te vei întoarce la activitățile zilnice plin de energie și cu un nou sens al vieții.

Unde? Când? Cum?

Locație:  Sunrise Glamping Retreat, Bradulet, Arges

Perioada: 06-08 Septembrie 2019

Facilități&Program:

 • Cazare 2 nopți, Mic dejun, Cina, Ceai/Cafea/Apa/Snaks
 • Sauna, Baie Dacica
 • Sesiuni de Yoga&Meditatie (Therapeutic Yoga, Hatha Yoga Flow Stress Management, Hatha Yoga For Back Pain Relief, Face Yoga, Yoga&Meditation for Chakra Activation, Sun Salutation, Moon Salutation & Candle Meditation, Kundalini Meditation)
 • Atelier Creativ
 • Workshop Interactiv “Corpul tau iti vorbeste – Asculta-l” ( Anatomia Energetica a Corpului Uman, Test Identificarea Tipului de Personalitate, Jocuri de Identificare a celor 5 Rani Sufletesti si Mastile care se ascund in spatele lor, Tehnici si Instrumente de observare si constientizare a tiparelor si comportamentelor asociate acestor masti, Tehnici de vindecare sufleteasca prin Iertare si Recunostinta, Hoponoponopo, Puterea Afirmatiilor)
 • Ceremonia Focului
 • Workshop Practic de Respiratie & Meditatie Constienta ( Introducere in Pranayama, Tehnici Pranayama pentru Detoxifiere, Activarea Digestiei, Diminuarea Stresului, a stărilor de Anxietate, Gestionarea și Vindecarea Atacurilor de Panică, Depresiei, Corectarea Posturii, Shatkarmas- tehnici de curatare&purificare, Funcțiile Aparatului Respirator, Procesul Respirației, Tipuri de Respirații, Beneficiile respirației complete, Inveți cum să respiri complet și conștient, Ce este Meditatia, Vizualizarea si Concetrarea, Tehnici de Meditatie)
 • Conexiune cu Natura – Drumetii
 • Toate materialele asigurate

Pret : 750 lei / 1 loc / cort de 3 sau 4 locuri

Plata&Înscrieri

 • Rezervarea locului se face prin plata unui avans de 50% , diferența se achita la locatie
 • Inscrieirile se fac până la data de 24 August 2019
 • Înscrierile se fac la adresa de mail  contact@enjoylifecoaching.ro

Locurile

 • Sunt limitate ,21 locuri, astfel primul venit , primul servit
 • În cazul în care renunți după ce ai plătit avansul și nu găsesc un înlocuitor până la data de 24 august 2019, avansul va fi oprit pentru a acoperii cheltuielile.

Renunțare

Transportul este asigurat de fiecare în parte sau ne putem grupa după formarea grupului

Formular Înscriere

Nume (obligatoriu)

Telefon

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

1

Nu sunt comentarii

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *